În cursul lunii Aprilie 2021 a avut loc lansarea oficială în România a Microsoft Dynamics 365 Business Central Cloud. Evozon Systems a participat, alături de Microsoft România şi de alƫi parteneri, la acest eveniment, bazat pe faptul ca am dezvoltat propria soluƫie de localizare şi traducere.

MS Dynamics 365 BC Cloud este un ERP complet, care, faƫă de versiunile anterioare (OnPremise – achiziƫie sau subscriƫie), vine cu conceptul “Software as a Service” total. Aceasta înseamnă că utilizatorii vor accesa soluƫia MS Dynamics 365 BC ERP, pe baza unui abonament, ƫinând cont de structura de licenƫe necesară şi de cerinƫele afacerii.

O particularitate care vine din disponibilitatea în Romania a MS Dynamics 365 BC în Cloud este şi strânsa legătură cu magazinul Microsoft pentru aplicaƫii – AppSource – https://appsource.microsoft.com/en-US/.

Odată cu lansare soluƫiei pe România am publicat pe AppSource şi pachetul Evozon de Localizare (adaptare legislativă si traducere), atestând astfel respectarea standardelor impuse partenerilor de către Microsoft. Până în acest moment suntem singurul partener din România care a publicat AICI soluƫia de localizare şi traducere.

Versiunea cloud, faƫă de variantele clasice de licenƫiere, este mult mai flexibilă în creşterea sau reducerea numărului de utilizatori. Multe dintre “grijile Dvs.” fiind acum preluate de Microsoft şi parteneri: configuraƫie server, sisteme de operare, mentenanƫă, update-uri, securitate, back-up.

Soluƫiile Microsoft şi cele oferite de Evozon adoptă în totalitate conceptul “365”, în sensul de disponibilitate 365 de zile, cu efort minim de întreƫinere din partea clienƫilor.

În data de 23 Iunie 2021, de la ora 10.30 am susƫinut Webinarul cu tema “Microsoft Dynamics 365 Business Central Cloud – ERP complet pentru companiile din Romania” în care am punctat elemente direct legate de avantajele Cloud şi am susƫinut o sesiune demonstrativă a capacităƫilor noii versiuni.

Vă stăm la dispoziƫie pentru a discuta despre MS Dynamics 365 BC ERP Cloud şi despre modulele adiƫionale Evozon disponibile pentru soluƫia de bază.