Soluții2020-09-10T13:27:48+00:00
MS Dynamics 365 BC2020-08-10T12:06:40+00:00

MS Dynamics 365 BC

Scopul implementării Microsoft Dynamics 365 BC este să răspundă întrebărilor dumneavoastră şi să o facă repede, cu argumente. Dacă ar fi să rezumăm Microsoft Dynamics 365 BC în trei cuvinte, acestea cu siguranţă sunt:

ERP

Soluția ERP Microsoft Dynamics 365 BC oferă control simultan, integrat asupra tuturor activităților principale ale afacerii: vânzări și marketing, achiziții, management financiar, bugete, depozitare, producție, proiecte, managementul resurselor și planificare, sintetizând informaţia în KPI specifici rolului atribuit fiecărui utilizator.

Gestionează-ți afacerea și asigură-te că aplicația software te împinge la nivelul următor!

Software-ul forțează limitele.
Extinde-ți-le și tu!

Localizare

Localizare

Soluția certificată de localizare și traducere a aplicației MS Dynamics 365 BC realizată de Evozon, vine cu un pachet standard de parametrizări. Validarea partenerilor pe ANAF, rapoarte și declarații financiare specifice, sunt doar câteva funcționalități disponibile.

Şi pentru că un parteneriat înseamnă să vă oferim suportul maxim în utilizarea sistemului dar şi independenţă, am pregătit un manualul MS Dynamics 365 BC în limba română. Descarcă sumar localizare aici.

Vanzari

Vânzări și Marketing

La birou sau pe teren, echipa de vânzari se poate concentra pe interacțiunea cu clientul. Politicile comerciale, regulile și restricțiile sunt prestabilite și gestionate în MS Dynamics 365 BC.

Depozit

Management Proiecte

Termene, disponibilități stocuri, alocare resurse, comparații bugetat-realizat, toate gestionate într-un soluție robustă. Pentru fiecare fază și subfază, rapoartele disponibile constituie instrumentul de bază pentru fiecare project manager.

Project Management

Depozit

Mai mult control, mai multă claritate, mai puține erori. De la simple la complexe, fluxurile din depozit pot fi gestionate inteligent cu Microsoft Dynamics 365 BC.

Financiar

Management Financiar

Bazat pe armonizarea Microsoft Dynamics 365 BC cu normele legislative din România, în acest modul, pe baza operaţiunilor generale zilnice, veţi fi plăcut surprinşi de abordarea nativă a unor instrumente de management financiar: cash-flow, bugetare şi urmărire bugetară, analize pe centre de cost, declaraţii, indicatori financiari şi multe altele!

Achizitii

Achiziții

Politicile de aprovizionare în funcție de produse și furnizori, termenele livrare și promisiunile către clienți se regăsesc în calculul necesarului de aprovizionare, astfel încât stocurile disponibile sa fie la nivelul optim.

Productie

Producție

Definirea capacităților elementelor dintr-o producție, trebuie completată de urmărirea realizării acesteia. Planificarea producției, a fluxului tehnologic, a oamenilor, utilajelor și a subcontractorilor, corelată cu disponibilitatea materiei prime, înregistrarea reală a consumurilor și deviațiilor, îți oferă privirea de ansamblu asupra producției.
Planificare, flux tehnologic, capacități, control calitate, normări.

Service

Service

În desfăşurarea activităţii de service, garanţie şi/sau postgaranţie, acest modul cu siguranţă vă va ajuta în organizarea activităţii echipelor, în funcţie de: client şi contractele agreate (SLA-uri), intervenţiile planificate (recurente sau ocazionale), de disponibilitatea resurselor (materiale sau umane). Şi toate acestea având acces permanent la inidicatori de performanţă.

Integrare Site Curieri Banci Retail2020-08-10T11:17:06+00:00
Ecommnerce

Integrare E-Commerce

Operarea într-un singur sistem și comunicarea bi-direcțională dintre magazinul online și ERP elimină erorile de operare și scurtează drumul de la comandă la livrare. Clienți, comenzi, articole și stocuri, toate sunt actualizate rapid cu ajutorului Connectorului E-commerce.

Curieri

Integrare Curieri

Generarea automată a AWB-urilor din MS Dynamics 365 BC în platformele curierilor, având la bază comenzile clienƫilor şi documentele de livrare, aduc viteză şi elimină dubla operare. Curieri integraƫi: GLS, UrgentCargus, NemoExpress, DPD, FanCurier, TransilvaniaPost.

Banci

Integrare Banci

Integrarea cu sistemele bancare elimină dubla operare şi generează viteză, claritate, siguranƫă în operarea încasărilor şi a plăƫilor.

Retail

Retail

Venim în sprijinul vânzărilor retail cu un pachet ce transformă vânzarea într-un demers rapid şi sigur.
Scanarea la casa de marcat, promoƫiile de tip “mix and match”, simplificarea fluxului de vânzare, toate lasă operatorilor mai putin loc pentru erori şi mai mult timp pentru clienƫii din magazin! Şi încă ceva: nu este nevoie de software suplimentar, totul se întâmplă în MS Dynamics 365 BC!

Microsoft 365 Business2020-08-10T11:19:46+00:00

Microsoft 365 Business (Office 365)

Microsoft 365 Business (Office 365) susține afacerea dumneavoastră, fiind complet integrat cu MS Dynamics 365 Business Central.

Sloganul “Anytime Anywhere” este o realitate.

Office
Office Apps

Microsoft 365 Business (Office 365) este disponibil în diverse configurații și permite acces de pe orice echipament: laptop, telefon sau tabletă.

Licențierea este de tip abonament anual sau lunar. Pentru detalii consultați secțiunea Pachete Office.

Proba Azure2020-04-08T09:16:49+00:00

Cloud

Azure este platforma pe care fiecare afacere se poate baza, indiferent că discutăm de un start-up sau de o companie matură. MS Dynamics 365 Business Central este “cloud-ready” fiind proiectat, realizat şi testat pentru performanţă în cloud.

Siguranţă

Azure respectă standardele europene din domeniu (ISO 27001, HIPAA, FEDRAMP, SOC 1 and SOC 2), experienţa microsoft în securitatea informaţiilor fiind acum la dispoziţia fiecărui utilizator Azure.

Scalabilitate

Capacitatea maşinii virtuale poate fi crescută sau redusă în funcƫie de necesităti.

Disponibilitate

Accesul controlat al utilizatorilor, din reƫea sau din afara ei, din orice platformă (Windows, Android, iOS) se îmbină perfect cu stabilirea unui program de funcţionare si back-up al maşinilor virtuale.

Proba PowerBI2020-04-08T09:20:00+00:00

Power BI

Agregarea datelor din mai multe surse, analiza şi vizualizarea acestora, sunt functionalitățile de bază ale soluƫiei Power BI. Rapoartele rezultate constituie un element important în definirea strategiei de business.