Evozon Systems vă invită la lansarea oficială a Microsoft Dynamics 365 Business Central Online care va avea loc în data de 18 Martie 2021, desigur online!

Înregistraƫi-vă aici  și participaƫi alături de noi pe 18 martie 2021 la lansarea Microsoft D365 Business Central în Cloud pentru România.

Evozon Systems este unul dintre partenerii Microsoft Dynamics care au dezvoltat si certificat propria soluƫie de traducere şi localizare pentru România. Am adaptat constant soluƫia pornind de la pachetul oferit iniƫial pentru Microsoft Dynamics NAV 2015, apoi 2016, 2017, 2018 iar acum Microsoft Dynamics 365 Business Central. Recomandările clienƫilor ne-au ajutat să avem în acest moment una dintre cele mai bune solutii din România pentru localizarea Microsoft Dynamics 365 Business Central – vă mulƫmim şi pe aceasta cale.

Microsoft Dynamics 365 Business Central a fost disponibil pentru România începand cu anul 2018, până acum doar în varianta OnPremise. Ca model de licenƫiere clienƫii au optat fie pentru achiziƫia licenƫelor fie pentru închirierea acestora (subscripƫie lunară). Cele mai multe implementări Evozon au fost bazate pe infrastructura Azure, pachetul Microsoft Dynamics 365 Business Central & Azure fiind forma premergatoare lansării soluƫiei în Cloud.

Odată cu acest moment, clienƫii care vor alege Microsoft Dynamics 365 Business Central în Cloud vor beneficia de:

  • Eliminarea costurilor legate de infrastructură
  • Predictibilitatea în ceea ce priveşte cheltuielile direct legate de ERP
  • Acces la soluƫii publicate în store-ul Microsoft https://appsource.microsoft.com/en-US/ – deja integrate cu soluƫia de bază – modulele din aceasta secƫiune (Add-ons) sunt disponibile la nivel mondial pentru toƫi clienƫii
  • Proceduri de back-up si upgrade planificat, având la bază procese automate
  • Integrarea nativă cu alte soluƫii Microsoft, cum ar fi Microsoft 365, PowerBI şi multe altele
  • Flexibilitatea în creşterea sau diminuarea numărului de utilizatori, în funcƫie de evolutia afacerii Dvs.
  • Integrarea cu uşurinƫă a soluƫiilor dezvoltate de alƫi parteneri, cu disponibilitate imediată, permanent adaptate la utima versiune Microsoft Dynamics 365 Business Central

Clienƫii cu versiuni mai vechi Microsoft Dynamics care decid trecerea la versiunea 365 Business Central în Cloud beneficiază de promoƫii specifice. Pentru detaliile complete şi corect aplicate cazului Dvs. vă rugăm să ne contactaƫi la adresa dynamics@evozon.com.

Alte detalii despre Dynamics by Evozon sunt disponibile la https://dynamics.evozon.com/.

Înregistraƫi-vă acum  și participaƫi alături de noi pe 18 martie 2021 la lansarea Microsoft D365 Business Central în Cloud pentru România.