Condiții generale

Folosind www.dynamics.evozon.com sunteți de acord cu prezenții termeni și condiții. Acest acord este între dumneavoastră, utilizatorul sau vizitatorul acestui site și Evozon Systems, directorul sau managerul a www.dynamics.evozon.com

Dacă nu sunteți de acord cu prezenții termeni și condiții vă rugăm să vă opriți din folosirea site-ului www.dynamics.evozon.com

Evozon Systems nu este responsabil pentru nici o daună sau pierdere care poate apărea prin utilizarea acestui site. Ne străduim să menținem acest site în condiții de siguranță și integritate, dar nu suntem în măsură să garantăm acest lucru și pentru vizitatorii noștri.

Nu puteți trimite, fie prin formularul nostru de contact, fie pe orice adresă de mail publică, orice tip de conținut care este: confidential, proprietate privată, fals, fraudulos, calomnioase, defăimătoare, obscene, amenințătoare, invadează confidențialitatea și drepturile de publicitate, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală, abuzive, ilegale sau în alt mod inacceptabil; sau conținut care conține sau încurajează o infracțiune penală, care încalcă drepturile unei părți sau încalcă în orice alt mod legea; de asemenea nu puteti trimite conținut care include viruși de software, campanii politice, scrisori în lanț, corespondență în masa sau orice formă de „spam”.

Nu puteți trimite, fie prin formularul nostru de contact, fie pe orice adresă de mail publică, orice material care conține orice tip de viruși sau alte dispozitive care interferează sau pot interfera cu funcționarea site-ului.

Nu aveți voie să imitați nici o persoană sau organizație ca fiind expeditorul conținutului pe care îl trimiteți prin intermediul site-ului nostru sau să trimiteți informații false sau inexacte.

Drepturile de autor și de proprietate

Paginile, structura, imaginile și conținutul site-ului www.dynamics.evozon.com sunt protejate prin drepturile de autor. Nu pot fi copiate, reproduse, republicate, descărcate sau difuzate fără consimțământul scris prealabil din partea Evozon Systems. Reproducerea, traducera și adaptarea sunt de asemenea interzise.
Sigla Evozon și identitatea vizuală asociată nu pot fi utilizate sub nici o formă fără consimțămîntul prealabil al Evozon Systems. Pentru a fi folosite în scop publicitar vă rugăm să contactați Evozon pentru permisiune.

Link-uri de la terți

Link-uri de la terțe părți prezente pe site-ul www.dynamics.evozon.com nu reprezintă o aprobare, suport sau relație între Evozon Systems și site-ul legat, administratorul sau proprietarul acestuia. Proprietarul site-ului este singurul responsabil pentru conținutul său și siguranță.

Consimțământul pentru utilizarea serviciilor de tip Analytics

În timp ce vizitați site-ul nostru, este posibil să colectăm date legate de comportamentul utilizatorilor și de traficul pe site pentru a înțelege mai bine utilizatorii noștri și pentru a oferi o experiență mai comprehensivă folosind instrumente precum Google Analytics, Hotjar, Piwik și altele. Informațiile coletate de noi nu sunt cu caracter personal și sunt menite pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine utilizatorii noștri și pentru a îmbunătății experiența oferită de site-ul nostru. Mai multe detalii le găsiți pe pagina Politica de confidențialitate.

Politica de confidențialitate

www.dynamics.evozon.com are de asemenea o pagină de Politica de Confidențialitate care este parte integrală din partea de Termeni și condiții. Vă rugăm să citiți pagina noastră de Politica de Confidențialitate.

Schimbări în cadrul termenilor și condițiilor

Ocazional s-ar putea să facem mici modificări în cadrul paginii Termeni și condiții. În cazul în care schimbările vor fi semnificative vom posta de asemenea o notificare pe site-ul nostru. Totuși recomandăm vizitatorilor noștri să verifice pagina de Termeni și condiții în mod regulat.

Contact

Toate informațiile sunt procesate și controlate de Evozon Systems. Dacă aveți întrebări despre cum sunt procesate informațiile vă rugăm să ne contactați la privacy@evozon.com
Evozon systems, Calea Moților, nr 84, 400370, Cluj-Napoca, Cluj, Romania, +40 364 101 203.