Incepand cu 1 Aprilie 2023, sunt anuntate modificari de preturi pentru serviciile Microsoft Cloud, generate de situatia economica globala.
Concret, preturile vor creste cu 11% pentru o serie de servicii Cloud, inclusiv MS Dynamics 365 BC Online. Va prezentam un scurt rezumat mai jos:

  • Clientii ce folosesc subscriptii Azure vor continua sa fie facturati in USD si nu vor fi afectati de modificarea de pret
  • Microsoft va stabili un proces centralizat in care fluctuațiile valutare si potentialele ajustari de pret, in raport cu USD, vor fi actualizate de 2 ori pe an (aceste actualizari pot creste/scadea pretul)
  • Subscriptiile in derulare, ce beneficiaza de protectie de pret, nu vor fi impactate de aceasta actualizare de pret, insa orice noua activare de plan pe tenant va fi impactata de actualizarea de pret
  • Aceste modificari de pret nu se aplica licentelor perpetuee, OEM, software pentru consumatori, servicii cloud pentru consumatori sau Azure achizitionate prin Microsoft Cloud Agreemen
  • Instantele rezervate, in derulare, nu vor fi impactate de cresterea de pret. Preturile pentru Azure RI vor fi actualizate incepand cu 1 Aprilie 2023 si se vor aplica pentru toate comenzile noi/comenzi aditionale pe subscriptii existente.
Pentru a va proteja in viitorul apropiat de aceasta crestere a preturilor, solutia este ca pana la finalul lunii Martie 2023 sa incheiati contracte pe perioada determinata (1 an sau 3 ani), prin care sunteti asigurati fata de variatiile de pret.

Pentru informatii direct legate de cazul Dvs. si modul in care sunteti influentati de aceasta crestere de preturi, va rugam sa ne contactati.

dynamics@evozon.com
+40 730 899 687