Odată cu începutul anului 2018 am lansat în piaţă Mag2B, platforma online pentru interacţiunea companiilor cu partenerii lor – B2B. Este dezvoltat în Magento, cea mai utilizată platformă pentru comerţ electronic din lume. Bazat pe “Magento Connector for Microsoft Dynamics” (modul certificat Microsoft, dezvoltat de parteneri Evozon), Mag2B este perfect integrat cu MS Dynamics NAV.

Pornind de la dorinţa de a oferi clienţilor noştri un sistem unitar de gestionare online a comenzilor venite de la partenerii lor şi de interacţiune cu aceştia, am considerat abordarea segmentului B2B/B2C o oportunitate şi totodată un avantaj important competiţional: suntem sigurii parteneri MS Dynamics NAV din România cu vastă experientă Magento şi cu integrări deja realizate folosind conectorul certificat dintre cele două platforme.

Mag2B, gestionare online a comenzilo, B2B, B2C

Odată cu implementarea Mag2B & MS Dynamics NAV, veţi beneficia de:

  • Accesul rapid al clienţilor Dvs. la informaţii unitare despre politicile comerciale, limite de credit
  • Transmiterea informaţiilor în timp real despre articole: caracteristici, stocuri, disponibilitate
  • Promovarea articolelor către un segment anume de parteneri
  • Preluarea automatizată a comenzilor partenerilor în timp real
  • Transmiterea către client a statusului comenzilor înregistrate prin intermediul platformei
  • Eliberarea forţei de vânzări de sarcina preluării comenzilor, comunicări de solduri, putând astfel să aloce timp mai mult vânzărilor consultative
  • Eliminarea dublei operări şi reducerea greşelilor de operare; “Decidentul” în soluţia oferită este MS Dynamics NAV pentru elementele ce ţin de articole, clienţi, politici comerciale, comunicare, iar Magento administrează plasarea comenzilor, utilizatori platformă, condiţii ce ţin de mediul online în general
  • Integrarea MS Dynamics NAV cu platformele curierilor, pentru eficientizarea relaţiei cu departamentul logistic şi trasabilitatea completă în circulaţia mărfurilor

Mag2B vine cu un set standard de funcţionalităţi, gândite să acopere o gamă largă de domenii de activitate: electrice, papetărie & birotică, mobilier & decoraţiuni, construcţii şi instalaţii, FMCG, etc.

Soluţia integrate Mag2B & MS Dynamics NAV este disponibilă ca achiziţie sau închiriere (subscripţie), inclusiv cu hosting în platforma cloud Microsoft Azure.

Ţinând cont de GDPR 25 Mai 2018, facem eforturi continue pentru ca Mag2B sa respecte aceste reglementări.

Pentru a vedea împreună cum Mag2B & MS Dynamics NAV pot susţine dezvoltarea afacerii Dvs. şi în mediul online, vă rugăm să ne contactaţi.